Thierry Baudet laat andere kant zien én is openhartig over zijn liefdesleven

De jonge politicus laat op deze manier een hele andere kant van hemzelf zien

Politicus Thierry Baudet zien we veelal strak in pak verschijnen. Toch is de politiek leider van de FvD is niet vies van een pikant kiekje. Zo deelde hij een jaar geleden nog een poedelnaakte foto aan de rand van het zwembad op Instagram. Ook nu gaat de 36-jarige uit de kleren voor een bijzonder fotografieproject én staat hij de pers openhartig te woord over zijn liefdesleven.

Thierry was aanwezig bij een expositie van Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier in Amsterdam.

Ontbloot bovenlijf

De Eduard Planting Gallery presenteert van 10 augustus tot 28 september een exclusieve expositie. De galerie toont het werk van de kunstfotografe met tijdloze stillevens en klassieke, geënsceneerde interieurfoto’s. De fotoshoot draait om een antieke blouse die door modellen wordt gedragen en vastgehouden, onder wie ook bekende Nederlanders. Ook Thierry Baudet poseerde voor de fotografe met deze honderd jaar oude blouse. Het verschil met de andere modellen? Thierry poseerde met een ontbloot bovenlijf en dat viel op bij de bezoekers. “Ik ben natuurlijk heel vaak in pak en heel vaak serieus, een beetje uniform is dat eigenlijk. Soms moet je daar ook los van kunnen komen”, aldus de jonge politicus.

Liefdesleven

Thierry staat de pers openhartig te woord over de expositie en vertelt daarbij ook open over zijn huidige liefdesleven. Inmiddels is de politicus al een tijd samen met zijn vriendin Davide. Over de foto zegt zijn vriendin: “Ik ben heel trots op Marie-Jeanne, maar natuurlijk ook op de geportretteerden, waaronder mijn knappe man Thierry. Ik vind het fantastisch om hier te zijn.” Over eventuele trouwplannen in de toekomst doet het koppel nog geheimzinnig. Thierry zegt al wel samen te wonen met zijn grote liefde, maar veel meer laten ze beiden niet los.

Lees ook: Dit is hoe de vrouw van ex-nieuwslezer Philip Freriks eruit ziet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill, Shownieuws