Thierry Baudet maakt naam van pasgeboren zoontje bekend

thierry baudet

Niet één, maar vier namen voor zijn zoontje

Anderhalve week geleden verwelkomden Thierry Baudet en zijn vrouw Davide Heijmans hun eerste kind. Vandaag heeft het stel de namen van hun kleine spruit bekendgemaakt.

Dolgelukkig

Lancelot Romain Santiago Joseph Baudet is de volledige naam van het pasgeboren kindje van Thierry Baudet en zijn vriendin Davide Heijmans. Op 24 september werd hij geboren, waarmee hij zijn ouders de gelukkigste mensen op aarde maakte. Zo direct Thierry in de Tweede Kamer kan zijn, zo voorzichtig is hij als kersverse vader. Hij vertelt: “Ik was zo bezorgd dat ik bijna het idee had dat hij al zou breken als ik naar hem keek.”

Reacties

De roepnaam, Lancelot, had Thierry al eerder bekend gemaakt in een Amerikaans programma. Die bekendmaking leverde hem en Davide veel online reacties op. Zo schreef columniste Sylvia Witteman op Twitter: “De kleine van Baudet heet Lancelot. Dat is wel een mooie naam, maar ik ken een andere Lancelot, en die wordt door iedereen Lans genoemd. Zo gaan die dingen.” Tevens wordt er online veel gespeculeerd over de betekenis van de naam Lancelot en daarnaast is er veel rumoer over een Twitter-account dat de naam van de kleine afgelopen mei al had voorspeld.

Lees ook: Sonja Bakker over emigratie: ‘ Lekker basic bestaan zo’ 

Bron: Story Metronieuws | Beeld: BrunoPress