Thom Hoffman over nieuw seizoen Dokter Tinus: ‘Men wikt en men weegt’

Dokter Tinus

Wij willen nog geen afscheid nemen van de briljante dokter

Sinds Dokter Tinus voor het eerst op de buis verscheen, is de serie over de plattelandsdokter in Wourkem niet meer weg te denken. Op 13 november verscheen de laatste aflevering van seizoen 6 op televisie en sindsdien hopen fans van de serie dat er een zevende seizoen komt. Helaas is nog niet duidelijk of er een nieuw seizoen in de maak is…

Thom Hoffman, die de rol van dokter Tinus voor zijn rekening neemt, hoopt dat er een zevende seizoen komt.

Nog geen beslissing
“De serie wordt van jong tot oud heel enthousiast bekeken. Het pikante eraan is nu dat we eigenlijk op dit moment niet weten wat er met de serie gaat gebeuren”, deelt Thom in een gesprek met het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat. De acteur laat weten dat de beslissing ‘nog hangende’ is, maar dat hij dolgraag nog een seizoen wil opnemen. “Ik vind het heel belangrijk naar de kijkers toe dat wij door kunnen gaan en dat wij het verhaal in elk geval mooi kunnen afronden.”

Hoop
“Men wikt en men weegt”, vertelt de 60-jarige. Toch blijft hij positief en heeft hij stille hoop dat de cast en crew een nieuw seizoen mogen opnemen bij SBS. “Daar zal de komende weken meer duidelijkheid over komen. Ik zal in elk geval blijven knokken dat Tinus zijn verhaal keurig wordt verder verteld voor de 1,5 miljoen kijkers per keer.”

Wij hopen net als Thom dat er een zevende seizoen van Dokter Tinus komt.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NPO Radio 2 | Beeld: videostill Dokter Tinus