Thuisbezorgd komt met nieuwe dienst waarbij je baas voor je lunch betaalt

thuisbezorgd

Maaltje van de zaak!

Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, introduceert een nieuwe zakelijke dienst. Deze dienst heet Takeaway Pay en is een uitkomst voor bedrijven die willen besparen op kantinekosten. Takeaway Pay maakt het mogelijk voor werkgevers om bestellingen van hun personeel te betalen. Lunch op kosten van je baas, wie wil dat nu niet?

Stuur de rekening van die pizza’s maar naar de baas.

Budget per medewerker

Bedrijven die zich voor de dienst aanmelden, kunnen per team of individuele medewerker een budget toewijzen. Daaraan kan de werkgever ook nog specifieke beperkingen stellen: zo kan hij of zij bijvoorbeeld bepalen dat werknemers alleen op bepaalde dagen of binnen bepaalde tijdslots kunnen bestellen.

10bis

De introductie van de zakelijke dienst zat er al een tijdje aan te komen, nadat Takeaway vorig jaar het Israëlische 10bis kocht. Dit is een grote onderneming in Israël die maaltijden bezorgt aan bedrijven. Takeway liet bij de overname destijds al weten de technologie van 10bis uit te willen rollen naar andere landen waar Takeaway actief is.

Meer bestellingen

Takeaway Pay heeft zo zijn voordelen voor de maaltijdbezorger, aangezien deze meerdere bestellingen op één adres kan afleveren. Volgens Takeaway bestelt de gemiddelde actieve gebruiker zo’n twaalf keer per jaar eten. Gebruikers van 10bis bestellen gemiddeld 85 keer per jaar eten. Takaway verwacht daarom ook dat het aantal bestellingen flink zal toenemen met de introductie van de nieuwe dienst.

Lees ook: Dochtertje Estavana Polman door het dolle na eerste winst handbalsters

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: P2330979, door Franklin Heijnen onder de licentie CC BY-SA 2.0