Dit zijn de tien boeren uit het gloednieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’

Johan

De 51-jarige Johan heeft een melkveebedrijf in Noord-Holland en de agrariër komt over als het prototype boer. Hij praat niet snel over gevoelens, want wanneer Yvon het over hem wil hebben, spreekt hij over ‘mannen in zijn algemeenheid’. Als de presentatrice vervolgens bij hem blijft eten, schotelt hij haar daarnaast niet bepaald een culinair hoogstandje voor: friet met frikandellen. Toch denken wij dat Johan eigenlijk een heel zachtaardig type is. Wellicht zijn er toch een hoop brievenschrijfsters die door de facade heen kunnen prikken en weleens een beschuitje, ehh… kroketje met de boer zouden willen eten.

johan

Jan

Jan (35) komt uit de Beemster en runt een zorgboerderij. Hij zoekt een vrouw die goed kan praten. In Chantal Janzen ziet hij zijn ideale vrouw. ”Ze is knap, maar ook altijd vrolijk.” Jan is de liefde niet vreemd: uit een eerdere relatie kreeg hij vier kinderen, die hij om het weekend ziet. Jan is een vlotte prater en wij verwachten dan ook dat hij redelijk wat brieven mag ontvangen.

Geert-Jan

Met zijn 61 jaar is Geert-Jan de oudste deelnemer van dit seizoen. De Noord-Hollander is doordeweeks boer, maar verkoopt op zondag patat vanuit zijn eigen frietkraam. Hij houdt ervan om zijn klanten te entertainen, maar achter deze moppentapper schuilt een gevoelige en zorgzame man. Speciaal voor Yvon is hij de keuken in gedoken en heeft hij zelf een verse groentesoep bereid. Geert-Jan heeft alle vertrouwen in zijn liefdeszoektocht en het programma. ”Die vrouw? Die komt er wel”, zei hij zelfverzekerd.

geert-jan

Geert

Boer Geert: waar hebben we die naam eerder gehoord? Juist, een aantal seizoenen geleden kwam hij ook voorbij. Net als ‘Geile Geert’ is ook deze Geert (51) maar moeilijk te verstaan en de enige boer die ondertiteling nodig heeft. De Brabander is al zes jaar gescheiden en nu weer op zoek naar de liefde. Hij houdt van piepers, maar net iets meer van vrouwen en naar eigen zeggen is hij best een charmeur. Hoe zijn ideale vrouw eruit ziet? ”Ze moet lief, aardig en verstandig zijn, En ze moet ook een beetje de wauw-factor hebben.”

Geert

Frans

De Friese boer Frans lijkt het goed voor elkaar te hebben. Een mooi groot huis met een prachtige tuin en een bootje waarmee hij de provincie rondvaart. Toch heeft deze boer het niet altijd makkelijk gehad. Twintig jaar lang was hij getrouwd, hij werd vader van twee zoons, maar al die tijd wist Frans al dat hij eigenlijk op mannen viel. Heel lang heeft hij niets met dat gevoel gedaan, maar nu is hij er klaar voor. ”Ik ben er nu eindelijk aan toe”, vertelt hij. Zijn probleem: hij heeft het nooit in de gaten wanneer een man op mannen valt. Gelukkig voor Frans wordt dat met de brieven gelijk duidelijk. Hoe veel leuke kerels zullen zich aanmelden voor deze boer?

Frans

Bastiaan

Alleen al om zijn knappe verschijning zal Bastiaan voldoende vrouwen aantrekken. Deze 35-jarige boer zwemt graag in de zee met zijn hond en is ‘best nog een beetje te kneden’. Bastiaan heeft al veel gedatet, maar dat draaide tot nu toe op niets uit. Hij ziet bijna altijd op het eerste gezicht al dat het niets wordt. Wat voor type vrouw hij dan wel zoekt? Een sportieve dame die zichzelf niet te serieus neemt.

Bastiaan

Pagina 2/2

Lees ook: Hilarisch: Martien Meiland doet mee aan ‘Ranking The Stars’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Beeldbank KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk