Tijl Beckand en vriendin Markell worden opnieuw ouders

Het stel verwacht in de winter hun tweede kindje samen

Binnenkort mogen Tijl Beckand en zijn vriendin Markell Helmann weer beschuit met muisjes in huis halen. Markell is in verwachting van hun tweede kindje samen, zo vertelde de cabaretier maandagavond aan tafel in de talkshow Jinek.

Babytje op komst

De zomervakantie zit er voor een deel van de Nederlandse kinderen weer op gisteren brachten papa’s en mama’s uit het noorden hun kroost weer naar school. Presentatrice Eva Jinek zag haar kans schoon om hier subtiel op in te haken. “Tijl, ik heb begrepen dat jij binnenkort weer iemand naar school gaat brengen. Dat er nog een babytje komt?” De cabaretier kan niet anders dan dit bevestigen. Want ja, hij en zijn vriendin verwachten inderdaad nog een kindje samen.

Uitgerekend op

“Dat klopt. We hebben vorige week de 12 weken echo gehad en dit moet de vierde worden.” Tijl die al drie kinderen heeft en inmiddels de vragen over een zwangerschapsaankondiging gewend is, ligt meteen toe dat de kleine is uitgerekend op 25 februari. “Dat is de eerste vraag die mensen stellen.”

Jongen of meisje?

Wat mensen vaak ook nog willen weten? Of het een jongen of een meisje wordt. De 46-jarige vertelt dat hij dat nog niet weet. Al liggen de namen al klaar. “Als het een jongetje wordt noemen we ‘m Beau en een meisje Eva”, grapt Tijl.

Samen met Markell heeft Tijl al een kind, zoontje Faas. Uit een eerdere relatie heeft de cabaretier ook nog twee dochters, Bente en Fiene.

Lees ook: Eerste schooldag valt zwaar bij Nicolette Kluijver

Bron: Jinek | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren