Zanger Tim Knol woest op Giel Beelen om misplaatste grap

Tim Knol kon de grap niet waarderen

Zanger Tim Knol is woest de studio van radio Veronica uitgelopen na een grap van Giel Beelen die compleet verkeerd viel. Giel wilde een geintje uithalen en had een stripper uitgenodigd en dat kon Tim absoluut niet waarderen. 

Tim Knol had zich eerder kritisch uitgelaten nadat eenzelfde grap uitgehaald was met zangeres Maan.

Maan

Aan het begin van de uitzending hadden Tim en Giel het nog over de grap die uitgehaald was met zangeres Maan. De radio-DJ was van mening dat Tim overdreven heftig reageerde op de grap. Maan en de 538-DJ hadden namelijk een geschiedenis met grappen uithalen tijdens optredens.

‘Te oud voor deze onzin’

De zanger komt door die kennis wat tot inkeer en zegt inderdaad dat hij dat niet wist. Wel zegt hij blij te zijn dat Giel geen stripper had ingehuurd en toen kwam daar toch een schaarsgeklede vrouw de studio binnenlopen. Tim kan de grap niet waarderen en loopt linea recta de studio uit met Giel op z’n hielen. “Ik ben te oud voor deze onzin en voel me te serieus hiervoor. Ik had niet gedacht dat je zo laag zou zakken”, reageert Tim boos op de in zijn ogen misplaatste grap. Giel noemt de reactie van Tim ‘onsportief’ en ‘kinderachtig’. Tim wil niet meer optreden en verdwijnt samen met zijn bandleden uit de studio.

Twitter

Na het optreden plaatst Tim nog een bericht op Twitter, waarin hij vertelt dat media hem niet meer hoeven te benaderen voor commentaar en dat hij alles al gezegd heeft wat hij wilde zeggen. Bekijk hier het fragment van het hele voorval:

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Céline Dion. Wij wensen haar veel beterschap

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Veronica| Beeld: videostill Youtube