Tino Martin doet boekje open over periode na relatiebreuk

tino martin

De zanger ging door een heftige periode

Vlak nadat zanger Tino Martin zijn relatiebreuk naar buiten bracht, ging hij naar eigen zeggen door een hel. Journalisten en pers: ze lieten de zanger niet met rust. De zanger had dit niet verwacht en had het verwerken van zijn relatiebreuk heel anders voorgesteld. In de Volkskrant doet Tino een boekje open over de heftige periode na de breuk.

“Journalisten stonden voor de deur.”

De breuk

Het stel, Kimberly en Tino Martin, was al drie jaar dolgelukkig. Toch maakte de zanger onlangs bekend dat het over en uit is. Het stel besloot gezamenlijk een einde te maken aan de relatie en ging als vrienden uit elkaar. Tino vertelde destijds aan Privé hoe de vork in de steel zat. “We hebben geen ruzie en gaan als goede vrienden apart verder met ons eigen leven. We zijn helaas te veel uit elkaar gegroeid.”

Heftige periode

Vlak nadat Tino de relatiebreuk deelde met de pers, barstte de hel los. “Journalisten stonden voor de deur”, vertelt Tino aan Volkskrant. Tino liet zelf weinig los, dus gooiden de journalisten het over een andere boeg. De zanger vertelt dat ‘ingewijden’ van de zanger met de bladen spraken over de breuk. “Ik denk dat ze dachten: zo makkelijk komt hij er niet van af.”

Privé

De zanger geeft aan dat hij er bewust van is wat hij naar buiten brengt. “Als ik reageer,  geef ik al lucht aan het verhaal, terwijl ik wil dat het ophoudt.” Hij begrijpt echter wel hoe het wereldje in elkaar zit en dat zijn privéleven nieuws is. “Die journalisten doen ook maar hun werk.”

Lees ook: Pak de paraplu er maar bij: zondag kans op eerste herfststorm van het jaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill