Tino Martin ziet huwelijk met Kimberley Kruiter na relatiepauze wel zitten

Tino Martin

De 35-jarige zanger kijkt uit naar de toekomst

Tino Martin maakte eind augustus bekend dat hij en Kimberley Kruiter uit elkaar waren. De breuk was echter van korte duur. Begin februari vertelde de zanger dat de twee weer bij elkaar zijn. De tortelduifjes zijn weer helemaal gelukkig met elkaar en Tino denkt inmiddels zelfs aan een huwelijk.

Ruimte nodig

Een relatiepauze was precies wat Tino en Kimberley nodig hadden. “We zijn weer bij elkaar en we zijn weer gelukkig”, deelt de zanger met Shownieuws. Hij stelt dat de periode waarin ze uit elkaar waren een heel verdrietige periode was, maar dat die pauze het stel wel goed heeft gedaan. “We weten nog meer wat we van elkaar verwachten, geven elkaar meer de ruimte en dat heb je nodig in een relatie”, deelt de zanger met Shownieuws.

Huwelijk

“We zijn momenteel echt gelukkig samen”, vertelt Tino stralend. Ook doet de zanger uit de doeken dat hij een huwelijk wel ziet zitten, maar daar wil hij dan wel zijn eigen draai aan geven. Zo vertelt hij dat Kimberley niet per se in een witte jurk hoeft te trouwen of dat hij in een zwart pak bij het altaar staat. “Op een andere manier. Misschien in het buitenland met vrienden en familie, maar we zullen ooit weleens gaan trouwen”, vervolgt hij.

Lees ook: Freek van Noortwijk over aankomende vaderschap: ‘Ik denk dat het een jongetje wordt’

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill