Breaking: de Toppers zijn op zoek naar een vijfde lid, wie zal het worden?!

Word jij het vijfde lid?

Ondanks het feit dat de Toppers onlangs de Volendamse zanger Jan Smit bij hun groep kregen, willen ze opnieuw een uitbreiding van het Toppers-team. De groep is op zoek naar een nieuw lid en iedereen kan meedingen naar een plek in de populaire formatie. 

Momenteel bestaat de groep uit vier leden: René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit.

Formatie
Sinds 2005 geven de Toppers ieder jaar een reeks van enorm populaire concerten in de Amsterdam Arena. Tijdens de concerten worden meestal covers van klassiekers uit binnen- en buitenland met een hoog meezinggehalte gezongen. De samenstelling van de groep is vaak gewisseld: voorheen was ook Gordon lid van de formatie en Gerard Joling heeft de groep al eens verlaten om vervolgens tóch weer terug te keren. Momenteel is de groep op zoek naar een nieuw lid!

Talentenjacht
De vier zangers willen namelijk een vijfde Topper aan hun zijde wanneer ze volgend jaar mei op het podium staan in de Amsterdam Arena. Ditmaal wordt het vijfde lid geen bekende zanger; het kan namelijk iedereen worden! Begin volgend jaar starten de mannen met een heuse talentenjacht waar alle zingende mannen van Nederland zich voor kunnen aanmelden. Dus, ben of ken jij iemand die echt perfect in het plaatje van de vier mannen zou kunnen passen en die er leuk uitziet in een over the top-glitterpak? Geef hem dan op voor het programma!

Topper Gezocht! Wie wordt de vijfde Topper? De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit gaan in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! van SBS6 samen op zoek naar een nieuwe collega die als een echte Topper live zal optreden voor 65.000 mensen. Tijdens de audities beslissen de Toppers wie er doorgaan. Worden ze het niet eens – wat nogal eens wil gebeuren bij de heren – dan beslist het publiek. De nieuwe ‘Topper voor één keer’ moet niet alleen kunnen zingen en performen als de beste, hij of zij moet ook perfect bij de andere Toppers passen. Dus over veel humor en gevoel voor show beschikken. Wie staat er straks tussen de Toppers in de ArenA op 25 en 26 mei 2018?! In 2018 te zien bij SBS6! Wil je meedoen aan Topper Gezocht!: geef je dan hier op! (www.sbs6.nl/toppergezocht) @gerard_joling @jvdboom @jansmitcom @renefroger #toppersinconcert2018 #sbs

Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) op

Lees ook:  Gerard Joling schrikt van kogelgat in auto: “Iemand nam het Toppers-thema iets te serieus”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: SBS 6 | Beeld: Hollandse Hoogte