Tragisch: jong stel komt 1 dag na hun bruiloft te overlijden

Ze waren beiden nog maar 19 jaar oud

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven en ook de zogenoemde wittebroodsweken daarna worden door het bruidspaar vaak gekoesterd. Helaas kwam er voor dit jonge stel niet veel van die magische weken na de bruiloft. Rebekah en Austin Wesson waren nog maar 19 jaar oud, maar waren er beiden zeker van dat ze de rest van hun leven met elkaar wilden doorbrengen. De twee gaven elkaar het ja-woord, maar hun leven samen was erg kort.

Een dag na de bruiloft kwamen de twee tieners namelijk om het leven. De dag na hun grote dag spraken ze af met vrienden om na te genieten van het mooie feest. Ze hadden de auto vol met boodschappen, maar gleden toen plotseling met hun auto van de weg. Hoe dit precies kon gebeuren, wordt momenteel onderzocht door de politie. De zussen van Rebekah waren bruidsmeisjes en zullen tijdens de begrafenis hun blauwe jurken dragen.

Ontmoeting
Het jonge stel ontmoette elkaar in februari in Kaapstad. Hier werkte Austin als surfleraar en Rebekah was hier vanwege een tussenjaar. Austin bleef in Kaapstad en Rebekah keerde terug. De twee gebruikten veel videoberichten om in contact met elkaar te blijven en om de afstand van 14500 kilometer te overbruggen. In juni ontving Austin een studentenvisa en kwam hij naar de Verenigde Staten. Later diezelfde maand ging hij nog op een knie.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: BBC | Beeld: Facebook