Tragisch: Brits koppel overlijdt enkele uren na elkaar op vakantie

tragisch

Het is heel tragisch…

Een heel tragisch voorval in Egypte. Wat begon als een heerlijke vakantie is voor Kelly Ormerod (40) geëindigd in een nachtmerrie. Ze was met haar ouders afgereisd naar Egypte om daar te genieten van hun welverdiende rust. Op een avond voelde ze zich niet zo lekker en ging ze even een rondje wandelen. Toen ze terugkwam waren haar beide ouders Susan (63) en John (69) overleden. 

Er bestaat nog twijfel over de oorzaak.

Doodsoorzaak

De doodsoorzaak van John en Susan is nog niet officieel bevestigd, omdat het nog niet helemaal duidelijk is wat er is gebeurd. De eerste berichten die naar buiten kwamen vertelden dat John was gestorven aan een hartstilstand en dat Susan daarna overleed aan het verdriet dat zij daarvan had. Toch staat niet vast dat dit ook daadwerkelijk gebeurd is. Het hotel waar het stel in verbleef is namelijk geëvacueerd. Er zijn andere hotelgasten die ook geklaagd hebben over hun gezondheid. Het zou maar zo kunnen dat er sprake is van een koolmonoxidevergiftiging.

Thomas Cook

Reisleider Thomas Cook neemt de zaak heel serieus en probeert uit te zoeken wat er aan de hand is. In een verklaring vertelt het bedrijf: “We zijn diep bedroefd door de dood van twee van onze klanten terwijl ze op vakantie waren in Hurghada in Egypte. Onze focus ligt op het volledig ondersteunen van hun dierbaren. We zijn dringend onderzoek aan het doen met het hotel en ondersteunen de lokale autoriteiten. Veiligheid is altijd onze eerste prioriteit, dus als voorzorgsmaatregel hebben we besloten om al onze klanten uit dit hotel te verwijderen. Wij bieden ze uiteraard alternatieve hotels aan.”

Tragisch

De buurman van het stel zegt geschokt te zijn door de plotselinge dood van zijn buurman en -vrouw.  “Ze hielden van reizen en waren overal geweest. Het waren ontzettend aardige mensen en hadden altijd een glimlach voor je. Ik kan niet geloven dat ze weg zijn. Het is zo tragisch” vertelt hij aan het Manchester Evening News.

Lees ook: De rolkoffer is vanaf november geen handbagage meer bij deze vliegtuigmaatschappij

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Daily Mail | Beeld: pxhere