Dit is de veelbelovende trailer van het nieuwe seizoen van ‘De Luizenmoeder’

Wij kunnen niet wachten!

Op 10 februari is het eindelijk zover: de start van een spiksplinternieuw seizoen van De Luizenmoeder. We kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van de hilarische avonturen op basisschool de Klimop en zijn ontzettend benieuwd hoe het nu is met juf Ank, schooldirecteur Anton en hun geliefde collega’s. Tel jij de dagen ook al af? Dan hebben we iets om je leed een beetje te verzachten. De officiële trailer is namelijk zojuist verschenen! En geloof ons, het is een fijne sneak preview.

Het belooft wederom een hilarisch seizoen te worden!

De Luizenmoeder

Voor iedereen die eigenlijk geen dag langer kan wachten, hebben we alvast een sneak preview: de officiële trailer van een nieuw seizoen De Luizenmoeder is er! Goed nieuws voor de trouwe fans: hij ziet er veelbelovend uit… Dat wordt weer gieren geblazen! De eerste aflevering van De Luizenmoeder is op zondag 10 februari om 20.25 uur te zien op NPO3.

Nieuwe gezichten

Ook leuk: we gaan enkele nieuwe gezichten zien in de serie. Naast de vertrouwde personages, duiken er namelijk nieuwe castleden op. Zo speelt acteur Walid Benmbarek het personage Amir en zal actrice Dunya Khayame de rol van Esma op zich nemen. Walid en Dunya spelen een koppel en hebben in de serie een zoontje Achmed, die nieuw is in groep 4 op De Klimop. Komen de namen van deze acteurs je bekend voor? Dat zou goed kunnen, ze hebben namelijk allebei een rol gespeeld in Goede Tijden Slechte Tijden.

Lees ook: Wow! ‘Juf Ank’ uit de Luizenmoeder gaat heel iets anders doen dan acteren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Margriet | Beeld: Beeldbank AVRO-TROS, Fotograaf: Elvin Boer