Wat een transformatie: Robbie Williams scheert haren af

Aan zijn vrouw de eer om de tondeuse erin te zetten

Nu de zomer voor de deur staat lijken de sterren massaal van kapsel te veranderen. Zo gingen Douwe Bob en Ruud de Wild onlangs al voor een blonde coupe. Robbie Williams gaat echter nog een stapje (of twee) verder: de zanger gaat namelijk helemaal kaal. Aan zijn vrouw de eer om de tondeuse erin te zetten.

Kaal

De zanger had blijkbaar genoeg van zijn lange haren en besloot dat het er allemaal wel vanaf kon. Aan zijn vrouw Ayda de eer om de tondeuse erin te zetten, uiteraard op de kortste stand. Op Instagram deelt ze een video waarin we zien hoe Robbie Williams zijn lange lokken verliest. Op het balkon gaat Ayda zorgvuldig te werk en scheert ze een voor een de lange lokken af.  Enne, daar heeft ze zichtbaar plezier in – wat wij best snappen.

Alles of niets

“Het is alles of niets als het gaat om zijn haar… En blijkbaar is het niets nu”, schrijft Ayda bij de video. En daar is geen woord aan gelogen. Robbie heeft zijn lange lokken ingeruild voor een kaal koppie. En dat kan hij heel goed hebben!

Reactie van fans

Veel fans van de zanger zijn dolenthousiast over zijn nieuwe kapsel. “Ziet er zoveel beter uit”, reageert iemand. “Het past bij hem”, “Ik vind het leuk” en “Geweldig”, klinkt het ook in de reacties. Niet iedereen is echter enthousiast op het korte koppie van Robbie. “Waarom?”, “Oh nee” en “Gelukkig groeit het snel weer aan”, laten een aantal teleurgestelde fans achter. Tja, smaken verschillen nou eenmaal.

Lees ook: Zien: Ruud de Wild heeft haren zomers blond geverfd 

Bron: Instagram Ayda | Beeld: Brunopress