Wat een knappe kroost: zo zien de kinderen van Trijntje Oosterhuis eruit

Trijntje heeft een stel knappe kids

Een van Nederlands favoriete zangeressen is toch wel Trijntje Oosterhuis. In de jaren ’90 brak samen met haar broer Tjeerd door met de groep Total Touch en vanaf toen was haar muzikale carrière een feit. Trijntje treedt ook nu nog vol op en is momenteel bezig met een heuse theatertour. 

Op 5 februari werd de zangeres 45 jaar en ze is vast goed verwend door haar vier kinderen!

Moeder en stiefmoeder
Trijntje heeft drie kinderen van twee verschillende vaders en één stiefkind. Met ex Sander van Eeden kreeg ze zoon Jonas Jonathan en  Marijn Benjamin (13 en 12 jaar oud). In 2012 scheidde Trijntje van Sander en al snel ontmoette ze huidige liefde Alvin Lewis, met wie ze in 2015 dochtertje Maël Joni (2) kreeg. Daarnaast is ze nog stiefmoeder van Eljah, het zoontje van Alvin uit een eerdere relatie.

Kopjes thee
Trijntje neemt het moederschap uiterst serieus en verkiest haar gezin altijd boven haar carrière, zo vertelde ze onlangs in gesprek met Margriet. “Ik ben ook een échte ‘kip op de eieren’-moeder, die thuis na schooltijd zit te wachten met tosti’s en kopjes thee en vraagt hoe het op school was.” Zo ziet haar gezin eruit, wat een plaatjes van een kinderen!

Merry christmas everyone! #family #lewis#ronde #oosterhuis

Een bericht gedeeld door Alvin Lewis (@shadoseeka) op

Lees ook: Zo zien de kinderen van Wendy van Dijk er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Hollandse Hoogte