Trouble in paradise in Een Jaar Van Je Leven: gaat het bergafwaarts tussen Bern en Sasha?

Bern Sasha

Een spelletje zorgde voor een flinke ruzie tussen de twee

Dat het al eventjes niet helemaal goed zit tussen Bern en Sasha in Een Jaar Van Je Leven, is inmiddels wel duidelijk. Zo begint Sasha steeds meer in haar medebewoner Jasper te zien, en kibbelt ze steeds vaker met vriend Bern. Zo ook afgelopen woensdagavond. De twee kibbelden echter dit keer niet alleen maar op elkaar, maar kregen een flinke ruzie. Oei! 

Flinke ruzie

De ruzies tussen Bern en Sasha beginnen vaak met een ietwat chagrijnige Sasha en een vrolijke Bern. En ook dit keer was dat het geval. Volgens Sasha ‘dramt Bern te veel door’. “Dat heb je zelf niet door misschien, maar je doet het vaker”, snauwde ze naar haar vriend. Dit keer ging het over een spelletje. Bern wilde namelijk graag een spelletje doen met Sasha, maar daar had zij geen zin in. Bern gaf echter niet op, en bleef vragen of ze een spelletje wilde spelen.

Uiteindelijk boodt Bern zijn excuses aan Sasha aan, maar zij accepteerde deze niet. “Ik wil gewoon weten waarom je dat altijd doet”, legde ze uit. Voor Sasha was ‘de hele fun’ er hierdoor al af. Trouble in paradise?

Jasper

Het is in het programma gebruikelijk dat er eens in de zoveel tijd een feestje is. Deze feestjes draaien meestal uit op een avond vol drama en ruzies – en dan met name tussen de koppels in het huis. Met het laatste feestje waren het Bern en Sasha die het aan de stok kregen met elkaar. Sasha is tijdens het feestje namelijk wel erg close met Jasper, die – net als zij – aardig dronken was geworden. Het ging zelfs zo ver dat Sasha aan het einde van de avond vroeg of Jasper bij haar in wilde gaan liggen.

Toch is Jasper wel nog bij de les en weigert vriendelijk. Sasha begrijpt niet waarom. Zo legt ze uit dat ze ‘er voor Jasper wil zijn’, maar staat Jasper op zijn strepen. “Dat kan niet. Dat gaat veel problemen veroorzaken, dat weet jij ook.” Ai!

Lees ook: Wow! Dít gebeurde er tijdens de ruzie tussen Jeffrey en Marciano in Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven