Trouwjurk van Barbie is te koop en mensen bieden ver boven nieuwprijs!

Trouwjurk

Zou jij de jurk willen dragen op jouw grote dag?

Een trouwjurk draag je (vaak) maar één keer. Veel mensen vinden het echter zonde als die prachtige jurk maar één keer wordt gedragen en zetten ‘m daarom op Marktplaats. Ook de jurk van Barbie belandde op de advertentiesite en mensen zijn best bereid daar wat geld voor neer te leggen.

De jurk wordt aangeboden door ene Tamara en niet door Barbie zelf. Dit wekt wel onze nieuwsgierigheid, is Barbie wel op de hoogte dat haar bruidsjurk op Marktplaats staat? RTL Boulevard nam contact op met de dame in kwestie en de verkoopster heeft hier enkel over te zeggen dat ze de jurk ‘in handen heeft gekregen’.

Prijs en staat

In de omschrijving staat dat de jurk zo goed als nieuw is en dat-ie 1500 euro heeft gekost. Wel moet de nieuwe bruid de jurk eerst nog even stomen. Blijkbaar is er nogal wat animo voor de jurk want inmiddels wordt er ver boven de nieuwprijs van de jurk geboden. Op het moment van schrijven heeft iemand al 2.200 euro geboden voor de trouwjurk. Overigens vroeg Tamara aanvankelijk 750 euro voor de jurk, maar ze heeft de advertentie inmiddels aangepast. We zijn benieuwd voor hoeveel euro de jurk uiteindelijk over de Marktplaats-toonbank gaat.

Lees ook: Zo ziet een trouwjurk van 1,6 miljoen dollar eruit.. Zou jij hem aantrekken?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Marktplaats, RTL Boulevard | Beeld: Marktplaats Tamara