Even loeren: dit was de trouwjurk van Mariska Bauer

Mariska Bauer

Zo zag de trouwjurk van Mariska Bauwer eruit

Frans en Mariska Bauer vieren vandaag hun tienjarig huwelijk. Ze zeiden op 9 mei 2008 het ja-woord tegen elkaar en zijn inmiddels dus al tien jaar gelukkig getrouwd. Mariska en Frans delen beide beelden van deze bijzondere dag op Instagram, waarop goed te zien is hoe ze eruit zagen.

“Supermooi”

In het wit

Op de foto die Frans deelde zien we dat de hele familie, dus niet alleen de bruid, in het wit gekleed is. We zien Frans in een roomwit pak met witte das. Ook drie van de vier zonen, toen nog kleine jongetjes en de jongste was nog niet eens geboren, hebben een pak als hun vader aan. Je ziet in de video hoe klein de drie ventjes nog zijn, terwijl de oudste na de zomer gaat studeren! Frans herhaalt hoe mooi hij zijn vrouw vindt en een ander zegt “Mama is een prinses!”. Tja, in zo’n weldadig glinsterende jurk ben je inderdaad niet meer gewoon mama.

Lach en traan

Frans zet op zijn Instagram: “Vandaag 10 jaar getrouwd met mijn Mariska !!! Het was een onvergetelijke dag, de tijd is voorbij gevlogen, het waren 10 fantastische jaren samen, in voor en tegenspoed. We delen de lach en de traan, hoop dat er nog heel wat mooie jaren mogen komen. Liefde voor eeuwig.” Mariska deelt een vrolijke trouwfoto met als onderschrift: “10 jaar getrouwd met de liefste leukste, beste, grappigste, sterkste, vriendelijkste, attentste, romantische, knapste, gezelligste en soms onhandigste man van de hele wereld.”

Lees ook: Even loeren: zo ziet de zoon van Waylon eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Videostill