Vergeten je haar te verven? Dit last minute trucje verbergt je grijze uitgroei

uitgroei
Grote kans dat de oplossing gewoon in je badkamerkastje staat

Vooral tijdens de drukte van alledag, kan het zijn dat je even geen tijd kunt vinden voor het bijwerken van je uitgroei. Heb jij een feestje of een andere sociale gelegenheid en niet meer de tijd gehad om je haren te verven? Maak je geen zorgen: met deze oplossing kun je nog een avondje vooruit! 

Feestelijk
Vooral als je naar een feestje gaat, gaat bijna iedereen in nieuwe feestelijke kleding gehuld. Om die reden wil je zelf ook graag mooi voor de dag komen. Grijze uitgroei helpt niet echt mee om je feestelijk te voelen. Geen tijd meer om je haar te verven? Haal dan je mascara eens tevoorschijn!

Zo werkt het:
Bepaal hoe jij je haar tijdens de desbetreffende gelegenheid wilt dragen, zodat je ook weet waar je scheiding valt. Gebruik daarna je mascaraborsteltje om de mascara dun aan te brengen op je scheiding. Op deze manier verf je de grijze haren tijdelijk zwart (of bruin). Het is in dit geval wel van belang dat je mascara matcht met je haarkleur. Bruin en zwart is geen probleem, maar voor blondines wordt dit trucje helaas wel lastig. 

Mascara
Hoe het kan dat dit werkt? Mascara is eigenlijk gewoon bedoeld voor je wimpers, maar wimpers zijn ook gewoon haartjes. Om die reden hecht de mascara zich ook goed aan de haren op je hoofd! Deze mascaratruc werkt prima om je uitgroei voor een avondje te verbergen. Zodra jij je haren weer wast, verdwijnt de mascara en is je uitgroei weer zichtbaar. Het is echter de perfecte manier om je uitgroei voor een avondje te maskeren!

Lees ook: Dit is de grootste fout die vrouwen maken met mascara

Bron: SchwarzkopfBeeld: Madison Reed