Tweede kindje onderweg voor Airen Mylène en Taeke Taekema

Bodhi krijgt een broertje of zusje

Geweldig nieuws voor oud-hockeyer Taeke Taekema en presentatrice Airen Mylène. De twee zijn in verwachting van hun tweede kindje. Via Instagram maakte Airen afgelopen vrijdag het blijde nieuws bekend. ”Wat een mega mooi cadeau!” schrijft ze bij een foto van een echo. Het stel is door het dolle heen en kan niet wachten op de komst van de kleine, die naar verwachting in januari geboren zal worden.

Taeke en Airen worden in januari voor de tweede keer ouders.

‘Mega mooi cadeau’

Airen maakte het blijde babynieuws afgelopen vrijdag op Instagram bekend. ‘Are we ready for this?! Waaah!!! Wat een mega mooi cadeau in deze hectische en emotionele tijd. Een tweede kleine mogen verwelkomen met de allerleukste!’ schrijft de brunette bij een foto van de echo. Daarop stromen de gelukwensen binnen. Onder andere styliste Manon Meijers en presentatrice Renate Gerschtanowitz feliciteren het stel met het heugelijke nieuws.

Grote broer

Ook Taeke laat van zich horen op Instagram. ‘Life is a roller coaster! Na het recente overlijden van onze (schoon)vader is er nu zeer blij nieuws: Bodhi de grote broer! Niet normaal hoe sterk Airen is, louter liefde en respect voor de beste!’, schrijft hij bij dezelfde echofoto.

Wie is de Mol? 

De presentatrice en de voormalig hockey-international leerden elkaar kennen in de Dominicaanse Republiek tijdens hun deelname aan Wie is de Mol? in 2015. Hoewel Airen het spelprogramma al na de tweede aflevering moest verlaten, was dat genoeg om de vonk tussen hen over te laten slaan. In maart 2018 beviel Airen van hun eerste kindje, Bodhi. De trotse ouders plaatsen regelmatig schattige kiekjes van hem op Instagram.

Lees ook: Schuldbewuste Mattie Valk hoopt op verzoening met Wietze de Jager

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill