Twitter barst los na vertrek Jan-Willem in Een Jaar Van Je Leven

een-jaar-van-je-leven

Niet alleen de deelnemers, maar ook kijkers zijn blij met zijn vertrek

Een eliminatie zat er al een beetje aan te komen in Een Jaar Van Je Leven, en gisteren was het inderdaad zover: na een eliminatieopdracht tegen Moraima moest Jan-Willem zijn koffers pakken. Dat kijkers blij waren met die uitkomst, bleek wel toen Twitter totaal ontplofte na zijn vertrek.

Feest

Jan-Willem was voor veel deelnemers toch een beetje de ‘opa’ van de groep, en had door zijn negatieve mindset niet bepaald een grote gunfactor. Niet zo gek dus dat er een groot feest losbarstte toen hij de loods verliet. Maar niet alleen de deelnemers waren blij dat JW vertrok: ook op Twitter lieten kijkers massaal weten blij te zijn dat niet Moraima, maar Jan-Willem het programma moest verlaten.

Twitter

“Is JW eruit???? Dan hang ik de slingers alvast op hier”, schrijft iemand. “Als dit geen goed begin van de week is!”, laat iemand anders weten. Veel kijkers steken Moraima een hart onder de riem. “Lets go Moraima”, en “Morrie is de best!!!”, klinkt het op social media.

Opvallende keuze

Opvallend gisteren was dat Mirthe, die al wekenlang ruziet met Jan-Willem, bij de eliminatie níet op hem stemde. In plaats daarvan koos ze ervoor om Moraima naar huis te sturen. Volgens Mirthe een last-minute beslissing, waar ze nu spijt van heeft. Inmiddels is ze naar eigen zeggen juist blij dat Moraima heeft gewonnen en mag blijven. Op Twitter vinden kijkers de uitleg maar vaag: “Morrie heeft haar keihard opgevangen na het gedoe met de gele kaart en dan steekt Mirthe haar zo een mes in haar rug? Nee, dat kan ik niet begrijpen”, stelt een fan. 

Lees ook: B&B Vol Liefde België vanaf deze week te zien op Videoland

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven Videostill