Een oplettende twitteraar denkt dat dit de deelnemers van Wie is de Mol? zijn

Wie is de Mol?

Wie zou jij graag terugzien in Wie is de Mol?

Een oplettende twitteraar denkt te weten wie de deelnemers van het komende seizoen van Wie is de Mol? zijn. Het vorige seizoen waarin Jan Versteegh de mol bleek te zijn zit ons nog vers in het geheugen, maar de opnames van het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Jaap van Zessen wees ons daarop en een oplettende twitteraar bleek al flink aan het speuren te zijn. 

Officieel is er nog niks naar buiten gebracht.

Instagram

Marcus den Blanken heeft de bekende Nederlanders flink in de gaten gehouden. Hij keek naar de activiteit van de BN’ers op Instagram en wat bleek? Een aantal BN’ers is al een aantal weken verdacht stil of plaatst enkel oud materiaal. We hebben hier het lijstje voor je:

 

Het zou wel erg leuk zijn als zowel Jim als Jamai meedoen aan deze editie van WIDM. Wij krijgen gelijk Idols flashbacks, maar helaas is Jim gespot bij de musical On Your Feet! en was Jamai gisteren in de Efteling. Jammer! Die twee kunnen we dus van het lijstje schrappen. Ook Ruud Feltkamp is deze week in Nederland gespot. Maar van de rest hebben we nog niks vernomen… zou het?

Lees ook: Drama: Sylvie Meis gespot met nieuwe man terwijl ex-vriend Sander haar jaloers probeert te maken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: videostill WIDM