Uitzonderlijk talent gezocht voor nieuw seizoen Holland’s Got Talent

Holland's Got Talent

Ben of ken jij zo’n megatalent? Let dan goed op

We zitten elke vrijdagavond voor de buis om te genieten van spectaculaire en grappige optredens in Holland’s Got Talent. En terwijl dit seizoen in volle gang is, maken de makers zich alweer op voor een mogelijk nieuw seizoen. Nieuw talent kan zich alvast aanmelden.

Nieuwe kandidaten gezocht

Zit jij ook elke vrijdagavond op de bank naar Holland’s Got Talent te kijken en heb je een (verborgen) talent? Dan doen de makers een oproep: geef je op! Er wordt namelijk alweer druk gezocht naar kandidaten voor een eventueel nieuw seizoen. Ja, je leest het goed. De makers houden een slag om de arm door te zeggen dat het een ‘eventueel’ nieuw seizoen is.

Elk talent is welkom

“Heb jij een talent? En wil je dit graag delen op het allergrootste open podium van Nederland?  Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van: Holland’s Got Talent“, valt te lezen op de website van producent Blue Circle. “Iedereen, met welke talent dan ook, is welkom om auditie te doen”, benadrukken ze.

Auditierondes en hoofdprijs

Als de producenten je uitnodigen, mag je auditie komen doen. Daarna volgen de halve finale en de finale. En je doet het allemaal niet voor niks, want er is een behoorlijk bedrag te winnen. “De uiteindelijke winnaar van Holland’s Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst €50.000.” De jury bestaat uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Marc-Marie Huijbregts en Edson da Graça.

Wil je je aanmelden? Hier vind je meer informatie. Succes!

Lees ook: Chantal Janzen reageert op geruchten over haar huwelijk

Bron: Blue Circle | Beeld: Holland’s Got Talent