UPDATE: Savannah’s fiets is gevonden, zijzelf nog niet… Blijf dit bericht delen!

Het laatste wat het meisje zei was: “dag mam, tot straks, met het eten ben ik thuis!”

De fiets van de sinds gisteren vermiste Savannah Dekker (14) uit Bunschoten is gevonden.”Haar fiets is gevonden, nu Savannah nog, blijf delen alstublieft”, laat moeder Monique weten. De zwarte Cortina-fiets met een zwart kratje voorop werd vanmorgen in Hoogland gevonden, meldt RTV Utrecht. Volgens de omroep stond de fiets op slot, verstopt bij een boom langs de Bunschoterstraat. Enkele tientallen meters verder is een bushalte. Verder ontbreekt ieder spoor.

“Dag mam, tot straks, met het eten ben ik thuis!” Dat waren de laatste woorden die Savannah zei, voor ze in de middag het huis verliet. Ze had met een groep klasgenootjes afgesproken bij een skate-parkje in de buurt. “Vanaf daar zouden ze samen naar een vriendinnetje fietsen om aan een schoolopdracht te werken. Daar is ze alleen nooit aangekomen. Ze hebben berichtjes gestuurd en gebeld, maar de telefoon ging niet eens over.”

Haar telefoon staat uit
Savannah kwam niet thuis toen het etenstijd was en haar moeder begon zich enorm zorgen te maken. “Toen ben ik gaan bellen, maar niemand wist waar ze was. De politie is gisteravond hier geweest, maar die kunnen ook niet veel doen. Haar telefoon staat uit, maar die houden we in de gaten voor het geval hij weer aanspringt. Ook zouden ze extra gaan surveilleren en hebben alle agenten een foto van Savannah op zak.”

“Wie heeft onze dochter gezien na vanmiddag 15.00 uur?”, vraagt de moeder in haar oproep. “Vanaf dat moment is haar mobiel uit en hebben we niets meer van haar gehoord. We zijn enorm ongerust. Willen jullie dit bericht delen alstublieft?” Het meisje is 1,73 meter lang en zou wat moeilijk lopen in verband met een hernia. Ze droeg op het moment van de verdwijning een spijkerbroek, een hemdje met Minnie Mouse, een groen bomberjack en fluoriserend roze Nike’s.

Bron: RTVUtrecht | Beeld: Facebook