Update: zo gaat het nu met Gordon

Enkele weken geleden werd de zanger overvallen in zijn eigen huis

Gordon kreeg de afgelopen maanden heel wat op zijn bord. De zanger werd overvallen in zijn eigen huis en bleek kort daarna ook besmet te zijn met het coronavirus. Op social media laat Gordon weten hoe het nu met hem gaat.

Door de mangel

De stressvolle periode die Gordon achter de rug heeft, ziet hij vooral terug op de weegschaal. “Ik ben de afgelopen zes weken best wel door de mangel gehaald. Door alle ellende – ik ben echt een emotie-vreter – zitten die 11 kilo er weer aan.” Eerder dit jaar wist de zanger juist 11 kilo te verliezen met behulp van gezonde voeding, sport en een maagballon.

Opnieuw beginnen

Gordon voelt zich nu weer goed genoeg en gooit het roer om. “Ik heb vanochtend de hele koelkast leeg gehaald en ben gewoon weer opnieuw begonnen met een gezonde levensstijl.” Hij lijkt er alle vertrouwen in te hebben dat het goed komt: “De heling komt vanuit jezelf!”

Heftige periode

Na de brute overval ging Gordon een tijdje offline. “Voor ‘t eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik? Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen”, schreef de zanger destijds op social media.

Nieuwe plaat

Gordon lijkt ondanks alles nu weer beter in zijn vel te zitten. “Voor de rest gaat het goed”, vertelt hij. “Donderdag komt een nieuw plaat uit, De heling, daar ben ik nu mee bezig.” Toepasselijker kan niet!

Lees ook: Idols-sterren Jim en Jamai weer herenigd

Bron: Instagram Gordon | Beeld: videostill