Utrechts spookhuis zó eng dat bezoeker per ambulance naar ziekenhuis moest

spookhuis

Stalen zenuwen zijn een pré voor degenen die het spookhuis willen betreden

Een bezoekje aan het nieuwe spookhuis Halloween Nightmares liep niet zoals gepland voor een bezoekster. Nadat ze zich waagde aan het spookhuis moest ze per ambulance werden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Wie durft het huis te betreden?

Hyperventileren 
Afgelopen weekend openden de deuren van Halloween Nightmares zich in Leidsche Rijn. De bedoeling van het huis was om mensen de stuipen op het lijf te jagen en daar blijken de initiatiefnemers in geslaagd te zijn. Mensen die hyperventilerend naar buiten kwamen, beamen dat. Met name de bezoekster die per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Gelukkig bleek na onderzoek dat de vrouw in orde was.

Maatregelen
Rene van Os, de manager van het spookhuis, sprak met de Utrechtste Internet Courant en hij verzekerde men dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen om dit soort dingen tegen te gaan. Zo hangen er camera’s in het huis, is er een lampensysteem en er wordt gecommuniceerd met walkie talkies. Ook stelt Rene dat ze geen rekening kunnen houden met het feit dat iedereen toch heel anders omgaat met angst.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Pixabay