Vacature: Wil jij met een vriend(in) de hele wereld over reizen en daarvoor betaald worden?

Vacature

Wat een fantastische vacature!

Jij droomt bij het zien van je grijze kantoorruimte ook wel eens aan een wereldreis, toch? Samen de hele wereld over vliegen en de mooiste en gekste dingen zien samen met een vriend(in). Het liefst zou je dan ook nog eens terug komen met een gevulde bankrekening. Betaald reizen, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar dat is het niet…

Wil jij ook wel een betaalde vakantie?

Beoordeling

De IJslandse vliegtuigmaatschappij Wow Air biedt dit droompakket aan. Het bedrijf zoekt twee vriend(inn)en voor 1 juni tot 15 augustus. De gekozen twee gaan dan de hele wereld rond. Je vliegt dan vanaf Reykjavik naar 38(!) bestemmingen van de maatschappij. Je zult de plekken dan gaan beoordelen op gastvrijheid, het uitgaansleven en het eten. Denk hierbij aan de steden San Francisco, Tel Aviv en Los Angeles. Als je denkt dat enkel je onkosten worden vergoed, heb je het mis. Het bedrijf stort namelijk ook elke maand 3400 euro op je rekening!

Solliciteren

Dit wil jij vast ook. Als je wilt solliciteren op deze te gekke functie moet je een filmpje maken terwijl jij en je reismaatje vertellen over je woonplaats op een originele manier. Dat is namelijk ook wat je gaat doen op de bestemmingen. Wil je dit gaan doen? Solliciteren kan tot 14 mei aanstaande.

Lees ook: Aan deze symptomen herken je dat je lever aan het vervetten is

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: RTL Nieuws | Beeld: pxhere