Vader Michael Jackson op 89-jarige leeftijd overleden

Hij stierf in het bijzijn van geliefden

Joseph ‘Joe’ Jackson, de vader van Michael Jackson, is woensdagochtend overleden in het ziekenhuis in Las Vegas. De vader van de King of Pop stierf aan de gevolgen van kanker. Hij werd 89 jaar oud.

Het ging snel bergafwaarts met de gezondheid van Joe.

Erg fragiel

Nog maar een week geleden bracht zoon Jermaine Jackson naar buiten dat het slecht ging met zijn vader. Het ging al niet goed met de gezondheid van Joe, maar volgens Jermaine ging het op dat moment erg snel. “Hij is erg fragiel en heeft niet lang meer”, liet Jermain weten aan The Daily Mail. Woensdagochtend 27 juni overleed Joe.

Ziek

In 2015 werd Joe al getroffen door een hartinfarct terwijl hij in Brazilië was. Hij genas hiervan en kon daarna terugkeren naar zijn huis in Las Vegas. Echter bleek het enkele maanden geleden niet goed te gaan met de voormalig The Jackson 5-manager. Hij bleek kanker te hebben.

Geen contact

Volgens The Daily Mail verbood de zieke Joe zijn familie om hem op te komen zoeken. Hij zou contact willen vermijden omdat hij niet wilde dat zijn geliefden hem in zo’n fragiele staat zouden zien. Ook zijn vrouw Katherine, van wie Joe destijds weigerde te scheiden, wilde hij niet zien. Uiteindelijk kregen Katherine en dochters Rebbie en Joh’Vonnie en kleindochter Yashi toch toestemming om hem te bezoeken. Volgens Amerikaanse media stierf Joe in het bijzijn van geliefden, maar wie er aan zijn bed stonden is niet bekend.

Lees ook: Brandweer waarschuwt om nooit flessen met water in de auto te laten liggen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Algemeen Dagblad, Show | Beeld: Videostill YouTube