Vader van Rose Bertram overleden aan koolstofmonoxidevergiftiging


De vader van model Rose Bertram overleed plotseling

Verschrikkelijk nieuws voor het 24-jarige topmodel Rose Bertram. Haar vader overleed op 44-jarige leeftijd aan een koolstofmonoxidevergiftiging. Buren vonden hem en zijn hondje dood aan in de caravan waarin hij woonde.

Rose Bertram kan het nog niet geloven.

Overleden

De vader van Rose Bertram, Dave Bertram, woonde in een caravan op een camping in het Belgische Nieuwpoort. Hij had net een nieuwe Jack Russell, waar hij iedere dag mee uit ging. Zijn buren hadden al een paar dagen niets van hem vernomen, terwijl zijn hond iedere dag moest wandelen. Uiteindelijk nam een buur poolshoogte bij Bertrams caravan. De deur zat niet op slot en binnen werd het levenloze lichaam van Bertram en zijn hondje gevonden. Uit onderzoek blijkt dat Bertram is overleden aan een koolstofmonoxidevergiftiging. Op het gasstel stond namelijk een aangebrande pan en uit de lijkschouwing bleek dat hij een dodelijke hoeveelheid koolstofmonoxide in zijn lichaam had.

Rose Bertram

Rose Bertram is bekend als model, vlogger en vriendin van topvoetballer Gregory van der Wiel, met wie ze een kindje heeft. Ze plaatste een post op haar Instagram waarin ze haar vader herdenkt. De dood van haar vader kwam als een enorme schok. Het model geeft aan dat haar hart gebroken is en dat ze zich nooit had kunnen voorbereiden op zo’n onverwachtse dood. Haar vader is op 44-jarige leeftijd overleden.

Ons hart gaat uit naar alle nabestaanden van Dave Bertram.

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill