Vader Wilfred Genee overleden na tragische gebeurtenis

Wilfred Genee

Zijn vader zou aan een hartinfarct zijn overleden omdat hij dacht dat zijn vrouw dood was

Verdrietig nieuws voor Wilfred Genee – die zijn vakantie net is begonnen. De vader van de presentator is namelijk overleden aan een hartinfarct nadat hij dacht dat zijn vrouw overleden was, zo vertelde Johan Derksen gisteren in de Oranjezomer.

Hartinfarct

“Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, zo vertelt Johan in de uitzending. “Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, legt hij uit. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Derksen verzoekt iedereen om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Groot verdriet

Gistermiddag werd door Talpa Networks al bevestigd dat Wilfred’s vader is overleden. “De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie. De nabestaanden vragen nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode”, zo luidde het statement.

Vervanger

Op dit moment is Hélène Hendriks als vervanger voor Genee te zien in de Oranjezomer. Zij zorgde tijdens haar tweede uitzending al voor een enorm kijkcijferrecord. Het is nog niet bekend wanneer Wilfred weer terugkeert. Sterkte, Wilfred!

Lees ook: Dochter Johan Derksen was bang dat hij ‘de volgende’ werd

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress, Twitter