Vakantie Goedele Liekens verandert in drama: ‘Ik voelde meteen dat het niet goed zat’

Goedele Liekens

De Vlaamse Goedele Liekens is in het ziekenhuis beland

De Vlaamse seksuologe Goede Liekens (56) is samen met haar familie op vakantie in het Spaanse stadje Estepona. Samen met haar dochters geniet ze van het mooie weer. Ook hond Maurice is mee, maar na een avondwandeling met de hond verandert de plezierige vakantie voor Goedele in een groot drama.

Na een heftige val is Goedele in het ziekenhuis beland met meerdere botbreuken.

Meerdere botbreuken

Het zit de Vlaamse niet mee tijdens haar zonnige vakantie in Spanje. Ze laat weten aan Het Laatste Nieuws dat ze een flinke val heeft gemaakt en op het moment geen kant op kan. “Voorlopig zit ik hier vast. Ik ben stomweg gevallen op vakantie. We gingen een wandeling maken met Maurice, onze hond. Omdat het overdag te warm is voor hem, doen we dat dan ’s avonds als het wat afgekoeld is. Het was dus al vrij donker, en we liepen op een slecht wegje. Ik ben gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat. Gelukkig was Cezar, de vriend van mijn dochter Céleste erbij, die heeft me terug naar ons vakantiehuisje gedragen”, aldus Goedele.

Fawlty Towers-situatie

Voor Goedele is het nu afwachten wat er verder gaat gebeuren. “Zowel de binnen- als buitenenkel zijn gebroken. Ik ben hier echt terecht gekomen in een soort Fawlty Towers-situatie. Niemand vertelde ons iets en we wisten niet wat er aan de hand was. Een of andere Spaanse dokter heeft wat platen en vijzen in mijn enkel gedraaid, maar die heb ik daarna nooit meer gezien.” Goedele wil iedereen waarschuwen: “Blijf weg van het Hospiten Estepona, dat ziekenhuis is echt te vermijden. Zo realiseer je je weer eens hoe goed de Belgische ziekenzorg is”, sluit ze af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vakantiefoto ??? #evivaEspagna

Een bericht gedeeld door Goedele Liekens (@goedeleliekens) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gevlucht uit ziekenhuis en thuis verzorgd … of toch bewaakt als n kostbare ‘prooi’ ?#kleinprofiteurke #isernogplaatsopdatkussen?

Een bericht gedeeld door Goedele Liekens (@goedeleliekens) op

Lees ook: Jim Bakkum deelt vol trots bikinifoto van zijn vrouw Bettina Holwerda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN.be, Instagram Goedele Liekens | Beeld: Videostill, YouTube

Array