Oh nee! Wat een vreselijk bericht voor Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn

André van der Toorn

De presentator van Wegmisbruikers werd gediagnostiseerd met een vreselijke ziekte

Wat een vreselijk nieuws voor Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn. De presentator kwam terug van vakantie en voelde zich niet goed. Hij besloot naar de dokter te gaan en daar kreeg hij de diagnose lymfeklierkanker. Alsof dat nog niet erg genoeg was bleek de ziekte ook nog eens uitgezaaid te zijn.

Uitgezaaid
Gelukkig voor André is de ziekte goed behandelbaar; artsen zeggen dat zeventig procent van de patiënten deze vorm van deze vreselijke ziekte overleefd. Ondanks dat de kanker is uitgezaaid lijkt André vastbesloten zich bij deze groep overlevers te gaan voegen. Hij en zijn familie hopen dat de pers hen in deze moeilijke tijd een beetje met rust zal laten, omdat hij zich volledig wil richten op zijn herstel.

Van Onze Centen
Momenteel wordt het nieuwe programma van Van der Toorn, genaamd Van Onze Centen uitgezonden bij SBS6. De afleveringen gaan over de verspilling van belastinggeld en bijna alle afleveringen zijn al opgenomen, met uitzondering van de laatste twee. Kees Tol zal die laatste twee afleveringen presenteren.

Wij wensen André heel veel sterkte toe en hopen dat hij snel weer herstelt!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill