Vanaf déze datum begint de nieuwe realityshow van Roy Donders

roy donders

Nog héél even geduld!

Na vijf jaar keert Roy Donders terug op de (digitale) buis met een spiksplinternieuwe realityserie! De realityster is afgelopen vrijdag vader geworden en vandaag maakt TLC nieuwe details bekend over de realityserie die binnenkort te zien is bij TLC en op discovery+.

Realityshow

Eind januari kwamen Roy Donders en Michelle met groot nieuws: het stel is namelijk binnenkort te zien in een eigen realityshow. In de TLC-show krijgen we onder andere te zien hoe het stel erachter komt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Ook is de weg naar én de geboorte zelf te zien in Roy Donders Altijd Wat Bijzonders.

Vader

Afgelopen vrijdag was het zover voor Roy en Michelle. Toen zag hun eerste kindje samen, Romi, het levenslicht. “Ons kleine wondertje Romi is geboren”, kondigde Roy toen aan via Instagram bij een zoete foto van de kleine spruit. “We zijn ongelofelijk trots en heel blij dat je bij ons bent. Echt bizar hoeveel ik nu al van jou hou”, liet Roy weten. Awww!

Even geduld

Gisteren deelde TLC de eerste details over de serie. Zo weten we we nu dat de show Roy Donders Altijd Wat Bijzonders gaat heten. Een perfecte titel voor een serie rond de realityster, als je ’t ons vraagt!

Vanaf woensdag 10 mei is de serie om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op discovery+. We moeten dus nog héél even geduld hebben, maar dan kunnen we genieten van alle avonturen van Roy, Michelle, én de kleine Romi.

Lees ook: Peter Gillis kondigt startdatum nieuw seizoen Massa is Kassa aan

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld / BrunoPress