Vanaf déze datum keert de reallifesoap van Roy Donders terug op de buis

Roy Donders

Het is het tweede seizoen van de serie

Vorig jaar mei verscheen het eerste seizoen van de serie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op TLC en Discovery+. Inmiddels is al een tijdje bekend dat er een seizoen 2 komt dus zet je maar schrap voor een flinke dosis glamour en hilariteit, want vanaf déze datum is de reallifesoap van Roy Donders terug op televisie!

Seizoen 1

Eind januari 2023 kwamen Roy Donders en zijn partner Michelle met groot nieuws: het stel kreeg hun eigen realityshow. In de TLC-show zagen we onder andere hoe het stel erachter kwam dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Ook was de weg naar én de geboorte zelf te zien in Roy Donders Altijd Wat Bijzonders seizoen 1. Inmiddels weten we dat we binnenkort weer kunnen genieten van alle avonturen van Roy, Michelle, én de kleine Romi. Op 22 mei keert de serie namelijk terug bij TLC en Discovery+.

Vervolg

Seizoen 2 belooft wederom een rollercoaster van emoties te worden met hoogtepunten zoals de eerste verjaardag van Romi. Maar dat is natuurlijk niet alles wat we te zien krijgen. Roy zal ook een kijkje geven achter de schermen van zijn leven terwijl hij werkt aan zijn aankomende autobiografie. Hierin deelt hij openhartige verhalen over zijn leven, waarin hij onder andere een boekje open doet over zijn seksualiteit.

Kritiek

Op zal er in de serie ingegaan worden op de voormalige kliniek van de reality-ster. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft Roy Donders een tijd geleden namelijk een waarschuwing gegeven, zo lieten zij weten aan Omroep Brabant. De stylist van het zuiden zou namelijk zonder bevoegdheid fillers zetten in zijn kliniek aan huis in Tilburg. Naar verluidt is het plan nu om de kliniek om te toveren tot een wellness.

Vanaf woensdag 22 mei is de serie te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op Discovery+. We moeten dus nog héél even geduld hebben, maar dan kunnen we genieten van alle avonturen van Roy, Michelle, én hun dochtertje Romi.

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: Shownieuws, Tips en Weetjes archief | Beeld: NL Beeld