Yes: vanaf déze datum is laatste seizoen Homeland te zien op Netflix

Hoe loopt het af met spion Carrie Mathison?

Fans die het nieuwe jaar goed wilden beginnen met het bingewatchen van Homeland op Netflix kwamen van een koude kermis thuis. De streamingdienst verwijderde namelijk op 1 januari zonder aankondiging de eerste zeven seizoenen van de spannende serie. Gelukkig heeft Netflix deze ernstige fout inmiddels hersteld en komen ze zelfs met een goedmakertje: het achtste en laatste seizoen van Homeland verschijnt binnenkort online. 

Seizoenen verdwenen

Zit je middenin de spanning en sensatie van Homeland, verdwijnen op 1 januari ineens alle afleveringen op Netflix. Even leek het erop dat de serie helemaal zou verdwijnen van de streamingdienst, net als de populaire serie Gossip Girl. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn. Netflix herstelde de fout nog diezelfde dag en plaatste alle zeven seizoenen weer online. En binnenkort kunnen fans van Homeland zelfs genieten van het achtste – en helaas allerlaatste – seizoen.

Laatste seizoen

Maak 12 februari maar alvast vrij in je agenda. Op deze datum verschijnt het laatste seizoen namelijk op Netflix. En geloof ons, die dag wil je het hele seizoen in één ruk uitkijken. In het achtste seizoen zien we hoe spion Carrie Mathison, gespeeld door Claire Danes, moet bijkomen nadat zij maanden heeft vastgezeten in een Russische Goelag. Veel tijd om te rusten is er niet, want haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin) vraagt haar om te helpen bij het voeren van vredesonderhandelingen met de Taliban.

Bekijk hieronder de trailer van het achtste seizoen van Homeland:

Lees ook: Gaat Netflix de abonnementsprijzen omhooggooien?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Homeland