Wie kent de eigenaar van deze vastgebonden kittens?

vastgebonden kittens
Twee vastgebonden kittens gevonden in Brabant

“We maken natuurlijk best wat mee, maar dit hadden we nog nooit gehoord,” begint het bericht van Stichting Zwerfkat Boxtel. De stichting kreeg namelijk een melding van twee tamme, vastgebonden kittens. De beestjes zaten samen vast aan één tuigje en waren zo aan een boom gebonden.

Stichting Zwerfkat Boxtel zoekt de eigenaar.

Kittens

Een vrouw vond vorige week woensdag twee zwarte kittens vastgebonden aan een boom in het Brabantse Esch. De kittens zaten samen aan één tuigje vastgebonden. De vindster belde Stichting Zwerfkat Boxtel die de katten meteen heeft opgehaald. Opmerkelijk is dat de kittens het duidelijk niet slecht hebben gehad, ze zien er namelijk tiptop uit en zijn zelfs iets aan de dikke kant.

Broertjes

“Ze horen duidelijk bij elkaar, dat zagen we meteen,” zegt vrijwilligster Brenda van de Laak tegen Editie NL. “Ze hebben duidelijk genoeg te eten gehad. Ze zijn ontzettend dik en ze zijn goed verzorgd. Ze hebben geen vlooien of wormen en de vacht ziet er mooi uit.” Op Facebook worden de kittens zelfs ‘moddervet’ genoemd, wat bijzonder is voor zo’n jonge leeftijd.

Eigenaar

Omdat de kittens er goed verzorgd uitzien, begrijpt Stichting Zwerfkat niet waarom ze gedumpt zijn. Daarom proberen ze ook de eigenaar terug te vinden. Intussen zitten de kittens bij een gastgezin en wordt er naar een nieuwe eigenaar gezocht. Kom je uit de omgeving Esch/Boxtel en heb je een vermoeden van wie de kittens zijn? Neem dan contact op met Stichting Zwerfkat.

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-avontuur nog niet afgelopen voor Jaap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Facebook Stichting Zwerfkat Boxtel