Veel kritiek op scheldpartij GTST: ‘Schandalig gedrag’

gtst-vloekende-puber

De kijkers konden de vloekende puber niet waarderen

GTST werkt langzaam naar de zomercliffhanger van 8 juli toe, maar niet voordat ze de tongen flink los maken met een vloekende puber. Gameverslaafde Steef haalt namelijk keihard uit naar zijn moeder – en dat kan niet elke kijker waarderen. 

Helemaal door het lint

In de scene gaat Steef helemaal los op Saskia, zijn moeder. Als ze de stekker uit een online toernooi van de gamer trekt, laat hij het achterste van zijn tong zien. Steef gaat helemaal door het lint en verlaat al vloekend het huis. Het fragment werd ook op social media van de dagelijkse soap gebruikt, en de reacties waren niet mals.

Slecht voorbeeld

Zo reageert iemand: “Op deze manier denken pubers dat het goed is om zo tegen je ouders te praten.” Een andere kijker vindt dit niet passen bij de serie en ziet een sombere toekomst voor het gezin: “Ik vind dit eerlijk gezegd niet iets voor GTST en dan zeker dat gezin niet. (…) Voor mij valt dit gezin uit elkaar nu. Jammer.” Ook vond iemand dat de serie een slecht voorbeeld liet zien, en zegt: “Geen goed voorbeeld voor pubers die kijken.” Dit is ook één van de meest gelikete reacties, dus we kunnen stellen dat iedereen het daarmee eens is.

‘Dit vond ik niet kunnen’

Ook wordt de moeder veel genoemd in de commentaarsectie. Zo zegt iemand: “Die had me toch een flinke draai om zijn oren gekregen.” Ook “schandalig gedrag” en “dit vond ik niet kunnen” waren veelvoorkomende reacties.

GTST of RTL hebben nog niet gereageerd op de commotie.

Lees ook: Voor de echte soap-liefhebbers: 58 babynamen geïnspireerd op GTST

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill GTST