Veiligheidswaarschuwing: Action roept dit product per direct terug

Het product werkt niet naar behoren en wordt direct teruggeroepen naar de winkels

Bij Action kunnen we terecht voor allerlei producten. Het diverse aanbod lijkt steeds meer te groeien. Zo nu en dan komt het helaas voor dat producten vanwege een productiefout niet naar behoren werken. Dat is ook het geval bij dit artikel van Dunlop, dat nu direct naar de winkel wordt teruggeroepen.

Heb jij dit product onlangs nog bij Action gekocht?

Reishaardroger Dunlop

De budgetwinkel is genoodzaakt om de Dunlop reishaardroger per direct terug te roepen. De haardroger werkt niet naar behoren, zo blijkt uit onderzoek. De ventilator in de haardroger kan tijdens het gebruik los komen. Dit kan zeer gevaarlijk zijn, omdat het kan leiden tot oververhitting en de behuizing zeer heet kan worden.

Batchnummer

A.I.&E. en Action Service & Distributie B.V. hebben op basis van het onderzoek besloten om de verkoop van de reishaardroger van Dunlop per direct te stoppen. Klanten worden verzocht om de reishaardroger met het batchnummer 2051518 meteen terug te brengen naar de winkel. Het batchnummer is te vinden op de streepjescode van het artikel. Het desbetreffende product werd bij alle filialen tot juni 2019 verkocht.

Terugroep Action

Klanten worden verzocht om het product terug te brengen naar het dichtstbijzijnde Action-filiaal. Zij krijgen het gehele aankoopbedrag vergoed. Als de klant niet meer in het bezit is van de bon, kan het product alsnog worden teruggebracht.   

Lees ook: Vakantiegangers opgelet: morgen al flinke herfstvakantiefiles verwacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Screenshot Google Maps, Action