Dit gaat veranderen in nieuw seizoen van Married At First Sight

Married At First Sight MAFS

De experts lichten alvast een tipje van de sluier op

Goed nieuws voor fans van Marriet At First Sight: er is namelijk weer een gloednieuw seizoen in de maak. Het zal nog wel even duren voordat het populaire programma weer op de buis verschijnt, maar de experts verklappen alvast dat het dit keer anders zal gaan dan we gewend zijn. 

Eerste testdag

De allereerste testdag van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Dit is hét moment om te onderzoeken of potentiële kandidaten wel echt geschikt zijn om door iemand anders te worden gekoppeld aan een onbekende, zo vertelt expert Patrick van Veen aan RTL Boulevard. Want mocht je het programma nog niet kennen: in MAFS trouwen twee mensen met elkaar, die elkaar pas voor het eerst zien wanneer ze voor het altaar staan.

Andere kwinkslag

Ook seksuoloog Eveline Stallaart, een van de experts van het programma, licht alvast een tipje van de sluier op. Het oorspronkelijke format van Married At First Sight wordt namelijk elk seizoen een beetje aangepast. “Altijd nét even met een andere kwinkslag”, vertelt ze aan RTL Boulevard. “En ik denk dat het ook fijn is dat we steeds meer kunnen laten zien van het matchingproces.”

Achtergrond en persoonlijkheid

Komend seizoen krijgen we dus veel meer van het proces te zien. “We starten in ieder geval met opnames bij de interviews met de kandidaten, zodat de kijker al iets meer wordt meegenomen bij de achtergrond en persoonlijkheid van de kandidaten”, legt social psycholoog Anne Campagne uit, die blij is met deze verandering. Door het begin van het matchingproces ook te laten zien, zullen kijkers beter begrijpen waarom twee mensen aan elkaar worden gekoppeld. Wij zijn in elk geval héél benieuwd en kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van MAFS van start gaat.

Lees ook: MAFS-Remco is weer gelukkig in de liefde

Bron: RTL Boulevard, Vriendin | Beeld: MAFS