Verdriet bij de Meilandjes: hond Bommel overleden

Meilandjes hond

‘Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje’

Een verdrietige periode voor de familie Meiland. Martien, Erica en de kinderen hebben afscheid moeten nemen van hun hond Bommel. Ze maken het nieuws op Instagram bekend met een foto van hun geliefde bulldog. 

Afscheid nemen

In de aflevering van Chateau Meiland van donderdagavond konden we al zien dat het niet heel goed ging met Bommel. Helaas is het in de tussentijd alleen maar achteruitgegaan met de trouwe viervoeter, zo blijkt nu. Op Instagram maken de Meilandjes bekend dat ze hun hond hebben laten inslapen. “Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!”, luidt de tekst op ieder Instagramaccount.

Zorgenkindje

Zoals te lezen is, hadden de Meilandjes al jaren zorgen om hun geliefde Bommel. Zo zagen we in vorige afleveringen van Chateau Meiland dat de hond niet altijd even lief was tegen vreemden en kon hij tevens erg druk zijn. Desondanks bleef hij altijd het oogappeltje van de familie, dus makkelijk zal het afscheid niet geweest zijn. Wij wensen de familie Meiland heel veel sterkte.

Lees ook: Maxime Meiland doet boekje open over kinderwens met Leroy

Bron: Instagram Martien Meiland | Beeld: BrunoPress