Verdrietig nieuws: Freek Vonk en Franka Vedder uit elkaar

Freek Vonk

‘Echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten’

Freek Vonk begint de week met verdrietig nieuws. Op Instagram laat hij weten dat hij en Franka Vedder na een relatie van twee jaar niet samen verdergaan. 

Uit elkaar

“Via deze weg willen we laten weten dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan”, beginnen Freek en Franka hun gezamenlijke bericht. “Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt.”

De twee benadrukken dat er geen sprake is van ruzie en dat ze het graag anders hadden gezien. “We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten – hoe droevig dat ook is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Relatie

In augustus 2021 maakte Freek wereldkundig dat hij en Franka een stelletje waren. Destijds deelde hij een foto op Instagram waarop hij samen met Franka stond. “Happy“, schreef hij daarbij met een hartje.

Hoewel de twee niet langer een koppel zijn, lijkt het erop dat ze altijd speciaal voor elkaar zullen zijn. “We houden samen contact en gaan beiden verder vol positiviteit, optimisme en (nog steeds en voor altijd) veel liefdevolle support naar elkaar toe.”

Lees ook: Veel emoties op eerste beelden B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?

Bron: Grazia, Instagram @freekvonk | Beeld: NL Beeld, Instagram @freekvonk