Verdrietig nieuws voor de moeder van Gerard Joling

‘Wellicht heeft iemand iets verdachts gezien’

Via Twitter liet Gerard Joling vandaag weten dat er bij zijn moeder is ingebroken. Hij vraagt aan al zijn fans zijn bericht te delen om zo mogelijke getuigen te vinden en achter de identiteit van de daders te komen.

Dit weekend is er ingebroken bij de moeder van Gerard Joling.

Emotioneel

Gerard Joling plaatste vandaag midden in de nacht een emotioneel bericht op Twitter waarin hij vertelt net te zijn gebeld door zijn verdrietige moeder: “Afgelopen weekend in de nacht van zaterdag op zondag (25 op 26 mei) is er ingebroken in mijn moeders huis in Schagen.” Alle sieraden van de oude vrouw zijn gestolen en ze was enorm geschrokken toen ze thuiskwam na twee concerten van de Toppers en de politie op haar stoep stond. De sieraden hebben voor haar veel emotionele waarde en Gerard wil dan ook graag de daders opsporen.

Getuigen

Hij vraagt dan ook iedereen om zijn bericht te delen: “Wellicht heeft iemand iets verdachts gezien rondom het huis van mijn moeder van zaterdag- op zondagnacht. Mocht dit zo zijn, zouden jullie mijn management dan willen mailen en hierover willen inlichten”.

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Instagram