Verdrietig nieuws voor Monique Westenberg


Weer een klap voor Monique Westenberg

Afgelopen zomer had Monique Westenberg, beter bekend als de vriendin van André Hazes, een enorme klap te verwerken. Haar lieftallige hond Dunya overleed. Vandaag maakt Monique bekend dat ze weer een zware tijd tegemoet gaat: haar stiefmoeder Maria is overleden.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte toe.

Verdrietig nieuws

Monique maakte het nieuws dat haar stiefmoeder Maria is overleden bekend via haar Instagramprofiel. Ze noemt Maria haar ‘pinda mama’. Zoals Monique schrijft is haar stiefmoeder na een jaar vechten tegen allerlei ziektes toch nog vrij onverwachts overleden. Volgens Monique ging het net weer beter met Maria en mocht ze misschien zelfs weg uit het ziekenhuis, maar helaas kon Maria’s lichaam het niet meer aan.

Lieve mama en oma

Monique schrijft ook dat ze dankbaar is ‘voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal alles wat je papa hebt gegeven’. Ook bedankt ze Maria dat haar zoontje André de eerste twee jaar van zijn leven zo’n lieve oma had en dat ze gelukkig naast elkaar hebben gewoond.

André

Ook André plaatst een foto van Maria op zijn Instagram. Hij vertelt dat hij destijds erg nerveus was om haar en zijn schoonvader te ontmoeten, maar dat hij meteen warm ontvangen werd. Hij noemt haar ‘de ideale schoonmoeder’ en zegt dat ze enorm gemist zal worden door iedereen.

We wensen Monique en de familie en vrienden van Maria veel sterkte toe deze komende tijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn pinda mama! Toch nog heel onverwachts is mijn aller liefste pinda mama, Maria, gister avond overleden. Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was weer een klein beetje hoop. We lachten zelfs weer met elkaar en na 9 weken in het ziekenhuis kregen we hoop dat je hier snel uit zou mogen. Helaas was jouw hartje te zwak na alles wat je lichaam heeft moeten doorstaan. Jouw mooie, eerlijke hartje! De afgelopen twee jaar hebben we gelukkig naast elkaar gewoond waardoor we elkaar iedere dag hebben gezien, waardoor André de eerste twee jaar van zijn leventje iedere dag met zijn oma heeft doorgebracht. Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de 20 jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven. Ons gezin is niet meer compleet zonder jou. Ik ga je zo onbeschrijflijk veel missen mijn Pinda mama. Mijn hart is gebroken ?

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Maria. Ik weet nog onze eerste ontmoeting. Ik was de hele dag nerveus jou en mijn schoonvader te ontmoeten. Het moment dat ik binnen stapte in het geliefde Het Zonnetje werd ik ongelooflijk warm ontvangen. We hebben de hele avond met zijn vieren gedronken, gesproken, gelachen. Jij bent in de 4,5 jaar dat je in mijn leven was zo’n belangrijke kracht. Zo lief, zo echt, zo puur. En nu ineens ben je er niet meer. Je was de ideale schoonmoeder en Pinda mama van mijn vrouw. Jij blijft altijd de oma van ons kind en we zullen er alles aan doen dat hij zich jou altijd zal herinneren. Bedankt voor de mooie jaren en wij houden van jou. Een geliefde Rotterdammer is heengegaan en zal een groot gemis zijn voor heel veel mensen!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Blijkbaar hebben Prins William en Kate Middleton niet de voogdij over hun eigen kroost

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique Westenberg | Beeld: Videostill