Verdrietig nieuws voor Marian van B&B Vol Liefde

Marian B&B Vol Liefde

Hondje Amy is helaas overleden

Marian kennen we allemaal van het afgelopen seizoen van het populaire programma B&B Vol Liefde. Naast Marian hebben we ook kennis kunnen maken met Amy, het hondje van de B&B-eigenaar. Echter is er nu verdrietig nieuws uit realityland, want de chihuahua is overleden.

Levensreddende operatie

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde konden we het liefdesavontuur volgen van Marian. Daarin konden we ook zien dat hondje Amy geen moment van haar zijde week.

Onlangs heeft de B&B-eigenaar te horen gekregen dat de chihuahua ziek is. Marian besluit om de beste artsen in Parijs in te schakelen voor een levensreddende operatie. Echter heeft het niet zo mogen zijn, want Amy is helaas overleden. Dat nieuws bevestigt Marian aan RTL Boulevard.

Verdrietig nieuws

Het kleine hondje was ziek en worstelde met zware hartproblemen. In Nederland konden de artsen haar niet behandelen en daarom wezen de specialisten de B&B-eigenaar op een kliniek in de Franse hoofdstad met artsen die opgeleid zijn in Japan. In deze kliniek was wel een openhartoperatie mogelijk voor de chihuahua. “Ik heb geen moment getwijfeld. Ik heb alles over voor dat hondje”, vertelde Marian eerder deze week aan De Telegraaf.

Marian kreeg voor de operatie al van de artsen te horen dat de overlevingskans van Amy vijftig procent is. “Maar als ik niets doe, gaat mijn chihuahua het sowieso niet overleven”, stelde ze. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, en is de dure operatie niet genoeg om het hondje te redden. Afgelopen dinsdag heeft Marian het verdrietige nieuws, dat haar trouwe viervoeter is overleden, naar buiten gebracht. Sterkte!

B&B Vol Liefde

Na altijd hard gewerkt te hebben geniet Marian van haar B&B onder de Portugese zon. Ze is al 35 jaar helemaal op haar plek, maar toch miste ze een leuke man om haar leven mee te delen. Daarom deed ze het afgelopen seizoen mee aan B&B Vol Liefde om de liefde van haar leven te vinden. Helaas is dit niet gelukt, maar gelukkig heeft de B&B-eigenaar het sinds kort leuk met een nieuwe man. “Het is allemaal heel vers. We moeten gewoon even rustig aan doen. Maar de eerste indruk was erg leuk en dat heb ik niet heel vaak, moet ik zeggen”, onthulde ze onlangs aan RTL Boulevard.

Lees ook: Olof van B&B Vol Liefde is weer gelukkig in de liefde

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde