Verdrietig weekend voor Frans Duijts: ‘Ik heb maar drie uur geslapen’ 

Het was een emotioneel weekend voor de zanger

Het was een zeer bewogen weekend voor volkszanger Frans Duijts. De immers goedgemutste zanger moest noodgedwongen een deel van het bedrijf van zijn overleden vader verkopen. “Het is gewoon te veel en te druk”, aldus Frans.

De vader van Frans had een bedrijf in tuinmaterialen en bouwde dat destijds uit het niets op. 

Te druk

Nadat zijn vader kwam te overlijden, nam de zanger het bedrijf van hem over. “We zijn heel groot in tuinmaterialen. Je kunt hier alles kopen”, vertelt Frans aan Shownieuws. Daardoor zat de zanger samen met zijn zussen met een enorme opslag. “Het is gewoon te veel, te druk en eerst deed mijn vader dat altijd, maar hij is er helaas niet meer. Ik heb geprobeerd die rol op te vangen, maar het gaat gewoon niet. Vanochtend was ik pas om kwart over vier thuis van het optreden in Groningen en om half negen stond ik hier weer op de zaak. Ik heb nog geen drie uur geslapen.” 

Herinneringen

Het wordt gewoon te druk en daarom verkoopt de zanger een deel van de zaak. Frans is echter niet van plan om alles te verkopen. “Het is de bedoeling dat het verkleind wordt en dat het te behappen is voor mijn zussen en ik over de schouder mee kan kijken.” De herinneringen die Frans aan het bedrijf heeft zal hij altijd koesteren. “Ik ben hier opgegroeid. Ik bouwde hier altijd hutten en later ging ik plankjes stapelen om wat centjes te verdienen en dan kon ik in het weekend op stap.” 

Lees ook: Even gluren: de villa van Frans Duijts staat (weer) te koop

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Videostill Show