Verdrietige tijden voor GTST-soapie Robin ‘Rikki’ Martens.. Wij wensen haar heel veel sterkte toe!

martens

Slecht nieuws voor Robin Martens

Het zijn verdrietige tijden voor GTST-actrice Robin Martens die al sinds 2010 de rol van Rikki de Jong vertolkt in de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Onlangs is namelijk bekend geworden dat de relatie tussen haar en danser Kenzo Alvares voorbij is.

Robin en Kenzo ontmoetten elkaar bij de opnames van Everybody Dance Now; Kenzo deed mee aan het programma en Robin werkte er als verslaggever. Al gauw meldden vrienden van Martens dat de twee stapelverliefd waren, iets wat ook wel bleek uit de foto’s die het tweetal op Instagram plaatste; de liefde spatte er vanaf.

Het duo heeft twee jaar lang een relatie gehad, maar deze lijkt nu dan toch echt over te zijn. Het viel de fans van Robin al een tijdje op dat ze geen foto’s meer met haar vriend op Instagram plaatste en nu is het officieel bevestigd door de manager van de 25-jarige actrice: “Ik heb met Robin besproken dat ik laat weten dat het klopt, maar geef verder geen details.” Wel laat ze weten dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Bron: NU.nl | Beeld: videostill Goede Tijden Slechte Tijden
Array