Hartverscheurend: moeder waarschuwt voor verdrinking met een intense foto

Verdrinking is een veelvoorkomende doodsoorzaak onder kinderen

Als ouder weet je dat voor kinderen een ongelukje in een klein hoekje kan zitten. Ondanks dat je zo intens je best doet om voor je kinderen op te letten, kan het een keer mis gaan. Ook Emmy (1,5 jaar) maakte een foutje en dat werd haar triest genoeg fataal. Haar moeder probeert nu andere ouders te waarschuwen, zodat ze hopelijk kunnen voorkomen dat hun kind hetzelfde moet doorstaan. 

De foto is werkelijk hartverscheurend.

Zwembad

Bode Miller, de vader van kleine Emmy, is in Amerika een heel bekend figuur. Hij is de succesvolste skiër in de geschiedenis van het land en zijn vrouw Morgan Beck was een professioneel volleybalspeelster. Het sportstel kreeg samen hun eerste kindje Emmy en in juni namen ze haar mee naar een feestje bij een zwembad. De moeder verloor haar kind even uit het zicht en het meisje viel in het zwembad. Morgan vond haar dochtertje in het zwembad en probeerde haar nog te reanimeren. In het ziekenhuis vertelden de artsen dat zij helaas niets meer voor het meisje konden betekenen en dat ze zou sterven.

Waarschuwing

De foto die Morgan nu deelt op haar Instagram-account is genomen vlak voor de tragische dood van het kleine meisje. De moeder houdt haar kind in haar armen en huilt. Ze probeert met deze schokkende foto andere ouders te waarschuwen voor het gevaar dat op de loer ligt bij water. Ook schrijft ze dat haar kleine Emmy op deze manier toch de wereld nog kan veranderen. Ze schreef ook dat ze hoopt dat ze haar kleine meisje nog een keer in haar armen kan houden en dat ze haar voetafdrukken altijd op deze wereld achter zal laten.

 

Lees ook: Reddingsbrigade waarschuwt ouders: ‘Kijk naar je kind’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: pexels