Nieuw: Leonie ter Braak laat ontroerende verhalen achter Marktplaats-advertenties zien

verhalen marktplaats

In dit nieuwe programma komen allerlei verhalen naar voren

Leonie ter Braak is vanaf 5 februari te zien in het programma Marktplaats, waarin de presentatrice op zoek gaat naar verhalen achter Marktplaats-advertenties. Dat doet ze samen met onder anderen Jeroen van der Boom en Shelly Sterk. Een nieuwe trouwjurk, ongebruikte babykleertjes, de verhalen liegen er vaak niet om en dit keer was Leonie in Utrecht om langs te gaan bij Gerda om te kijken wat zij aanbiedt en vooral waarom. 

Gerda deelt een ontroerend verhaal.

Wanddecoraties
Gerda biedt wanddecoraties aan. Ze laat een prachtig kunstwerk zien en tot de verbazing van Leonie kost dat maar zeventien euro. Dat geld heeft Gerda hard nodig voor een operatie die niet vergoed wordt door de verzekering. De vrouw heeft namelijk lipoedeem, wat inhoud dat ze vet- en vochtopzwellingen heeft door haar hele lichaam. Die aandoening zorgt ervoor dat ze enorm veel pijn heeft door haar hele lichaam. Voor de operatie is tienduizend euro nodig en dat heeft ze niet op de plank liggen en daarom maakt ze nu wanddecoraties, zodat ze haar operatie hopelijk daarvan kan gaan betalen.

Marktplaats
Dit verhaal raakt al een hoop mensen en in het programma komen nog veel meer verhalen aan bod. Het is voor Leonie wel even wennen om nu zo’n programma te gaan maken. Toen ze nog bij zender WNL werkte moest ze voor Goedemorgen Nederland altijd om vier uur uit bed en dat mist ze absoluut niet. Ook de verandering van studio naar hele dagen op pad bevalt haar heel goed. Toch heeft ze naar eigen zeggen ‘altijd wel wat te klagen’, maar het bevalt goed. Wij vinden het in ieder geval een heel leuk idee. Marktplaats is vanaf 5 februari elke werkdag te zien van 18:30 uur tot 19:00 uur op SBS6.

Lees ook: De reden waarom je soms een stuiptrekking hebt voordat je in slaap valt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill show