Verjaardag Bibi Breijman eindigt in een nachtmerrie

bibi breijman verjaardag nachtmerrie

In haar laatste vlog deelt Bibi wat er gebeurde tijdens haar verjaardag

Nietsvermoedend vierde Bibi afgelopen weekend haar verjaardag in het zonnige Portugal. Samen met haar gezinnetje (vader Waylon en dochter Teddy) vertoefde ze in een prachtig vakantiehuis onder de Portugese zon, om te genieten van een korte vakantie. Speciaal voor haar verjaardag kwamen ook haar ouders, schoonouders en oma op bezoek. Wat een gezellige bijeenkomst had moeten zijn, verliep anders dan verwacht. 

“Er is dus net iets gebeurd”, vertelt Bibi in haar vlog.

Oma

Vlak nadat de YouTube-ster haar kijkers een tour door het vakantieverblijf heeft gegeven, gebeurt er iets onverwachts. Terwijl Bibi haar dochtertje naar bed brengt, hoort ze een harde klap. Die blijkt afkomstig van haar oma, die van een marmeren trap naar beneden was gevallen.

Vlog

Bibi geeft later in de vlog aan wat er precies is gebeurd. “Ik hoorde alleen maar gegil. Ik ben gewoon verstijfd naar buiten gerend en ik was zo aan het shaken en gillen dat Teddy ook wakker schrok”, zegt de YouTube-ster. Ze vertelt vervolgens dat ze bijna niet durfde te kijken toen haar oma op de grond lag. “Het klonk alsof ze haar laatste adem uitblies”.

Opluchting

Uiteindelijk deelt Bibi met haar volgers hoe het ongeluk is afgelopen. “Ik verwachtte echt dat mijn oma in een grote plas bloed zou liggen.” Maar gelukkig valt het allemaal hartstikke mee. Haar oma maakt het goed en is er met een paar flinke blauwe plekken goed vanaf gekomen. De volgende ochtend deelt Bibi dan ook vrolijk dat iedereen weer van de schrik bekomen is met de tekst: “We leven allemaal nog”. Gelukkig maar!

Lees ook: Na eikenprocessierups alweer een nieuwe insectenplaag op komst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube