Verklapt B&B Vol Liefde-Debbie hier dat ze terugkomt op tv?

debbie

De kersverse moeder heeft in ieder geval grootse plannen

Ken je Debbie uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde nog? Aan Shownieuws vertelt zij hoe het met haar gaat na dat grote avontuur. Enne, daarbij lijkt ze bijna te verklappen dat ze nog eens terugkeert op televisie. 

Eerste seizoen

Inmiddels zitten we al lang en breed in het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Daarin kijken we onder andere naar B&B-eigenaresse Debbie, maar in het eerste seizoen deed er een andere Debbie mee aan het programma. Zij runde een B&B in Italië, en hoewel ze meerdere mannen op bezoek kreeg, slaagde ze er niet in om de liefde te vinden.

Nieuw project

Nu, alweer enige tijd later, is Debbie wél gelukkig in de liefde en is ze zelfs voor het eerst moeder geworden. En er is meer veranderd: van Casa Santangelo, de beruchte naam die kijkers nog vers in hun geheugen hebben, is Debbie geen eigenaar meer. “Ik heb Casa Santangelo verkocht, althans de activiteit, de goodwill, omdat we een ander project zijn gestart met z’n tweeën”, vertelt ze aan Shownieuws. “Eigenlijk met z’n drieën.”

Er staan nu nieuwe dingen op de planning voor Debbie en haar gezin. “We hebben een nieuw huis gekocht met heel veel grond eromheen en daar zijn we een nieuw project mee begonnen.” Een nieuw project? Gaan we daar meer van zien in een nieuw tv-programma? “Daar kan ik niks over zeggen”, aldus Debbie. Hmm, dat is geen harde ‘nee’. Wij zijn nu wel erg nieuwsgierig!

Lees ook: Dit kost het om te overnachten bij B&B Vol Liefde-Debbie

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde